Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Θερμά συλλυπητήρια στην κ. Αναστασία Χιμετίδου –Δημητριάδου, στην κ. Σταυρούλα Σαββίδου και στον κ. Σταύρο Φάσο

Το περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συλλυπείται θερμά την κ. Αναστασία Χιμετίδου –Δημητριάδου, από τις πρώτες εκπαιδευμένες Εθελόντριας του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς, για την εκδημία του αγαπητού της γαμπρού Χριστόδουλο Σάββα ιατρού.

Το περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συλλυπείται θερμά την κ. Σταυρούλα Σαββίδου, Εθελόντρια - μέλος του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς, για την εκδημία της πολυαγαπημένης μητέρας της.

Το περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συλλυπείται θερμά τον κ. Σταύρο Φάσο, επί χρόνια συνεργάτη και συμπαραστάτη του για την εκδημία της πολυαγαπημένης μητέρας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.