Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινά την Κυριακή ο 5ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Η καρδιά του ορεινού τρεξίματος χτυπάει αυτήν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο Πάικο. Στις 10.30 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του 5ου Ημιμαραθωνίου Πάικου που φέτος σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με τους εγγεγραμμένους να έχουν ξεπεράσει τους 350 ενώ εκτιμάται ότι περισσότεροι από 320 αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, θα πάρουν εκκίνηση.

Οι αθλητές του ορεινού τρεξίματος δείχνουν για άλλη μια φορά την στήριξη τους στην προσπάθεια του Ο.Σ.ΠΕ.Γ. να προστατέψει τον φυσικό πλούτο της περιοχής και να αποτρέψει την λεηλασία του Πάικου. Σε ένδειξη συμπαράστασης στου αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής προσκεκλημένοι είναι κάτοικοι της Μ. Παναγιάς μέλη της επιτροπής αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. 

Φέτος ο Σύλλογός μας θέλοντας να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην περιοχή της Ειδομένης, θα συλλέγει την ημέρα του αγώνα τεχνικά ρούχα από όσους αθλητές θέλουν να βοηθήσουν.

Παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο του Προφήτη Ηλία Καστανερής θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων μέχρι την ώρα των τερματισμών και των απονομών. Τσάι και φασολάδα θα προσφέρεται στους επισκέπτες ενώ εθελοντές θα φροντίσουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Την παραμονή του αγώνα Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 18:30 στο καφέ του Ξενώνα «Δημοσθένης» στη Γουμένισσα, οι αθλητές της περιοχής αλλά και όσοι έχουν έρθει από άλλες πόλεις, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους φετινούς προσκεκλημένους της διοργάνωσης. Έναν από τους περσινούς νικητές τον Πλάτωνα Αρώνη από Θεσσαλονίκη αλλά και τον Γιάννη Ρεϊζη που δοκίμασε τις δυνάμεις του στο φετινό Σπάρταθλο από την Καβάλα. Μια φιλική κουβέντα με δύο αξιόλογους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα της Κυριακής για προπονητικά και όχι μόνο θέματα.

«Χωρίς χρυσό μπορείς… χωρίς βουνό δεν ζεις» είναι και φέτος το σύνθημα του αγώνα και το πανέμορφο Πάικο μας περιμένει … να το ζήσουμε!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.