Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η πρώτη οργανωμένη μαζική δράση του ΣΔΥΚ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μετά τη συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου στις 16:30 στο δημοτικό στάδιο, η κάθοδος πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο μέσα σ' ένα περιβάλλον που δεν έλλειψαν τα πειράγματα και τα αστεία κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και ειδικά αυτό του ημιμαραθωνίου, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους τερματίσαντες που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεν πτοήθηκαν και ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους επιτυχώς. 

Μεγάλη επίσης ήταν και η δρομική γιορτή που ακολούθησε στο δυναμικό βάδισμα των 5.000 μέτρων με τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα να κλέβουν την παράσταση. Ο ΣΔΥΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του!! Ο ΣΔΥΚ ήταν εκεί!! Στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση καθώς και για τα αναλυτικά αποτελέσματα των 21.000 μέτρων αλλά και των 5.000 μέτρων αντίστοιχα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.