Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η Μικρόπολη Δράμας στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε

Από την Μικρόπολη του νομού Δράμας κάνει “πρεμιέρα” φέτος η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε... Το πρώτο μέρος του αφιερώματος έρχεται αυτή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:45, ενώ το δεύτερο την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:45..
Μιλάμε για την πλούσια ιστορία του τόπου, περπατάμε στον “παν και στον κατ Μαχαλά” και συναντούμε Ορτακινούς, Καραμανλήδες, Μικρασιάτες, Πόντιους Θρακιώτες και Γραμουστιάνους.

Οι «θησαυροί» όμως βρίσκονται κρυμμένοι σε βουνοπλαγιές, ρεματιές και βαθύσκιωτα δάση. Εκεί θα πάμε και εμείς μαζί με τον κύριο Δημήτρη....

Συναντούμε τα ζώα να βοσκούν ελεύθερα και ανέμελα εκεί απάνω στο Οροπέδιο....

Παλιές βρύσες, ρυάκια, δέντρα που μετρούν πολλές δεκαετίες ζωής και αυτός ο αέρας που κάνει χωριά όπως την Μικρόπολη να ...φουσκώνουν από περηφάνια!

Επισκεπτόμαστε τις δυο ενορίες, το δημοτικό σχολείο και ένα από τα πιο οργανωμένα ποδοσφαιρικά γήπεδα της περιοχής ...Θα μαγειρέψουμε, θα αναβιώσουμε έθιμα παλιά και θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε ...

Τι άλλο θέλετε για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή στην Μικρόπολη της Δράμας μέσα από την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε..

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Κυριακή 11 Οκτωβρίου 11:45
επανάληψη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 16:45

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Κυριακή 18 Οκτωβρίου 11:45
επανάληψη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 16:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.