Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη νίκη, τεράστιο το διπλό του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στη Δράμα με σκορ 1-0

Ευχάριστη έξοδος στη Δράμα για τον Εθνικό Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΊΟΥ το απόγευμα της Κυριακής και μεγάλη νίκη με 1 - 0 με τον Νέστορα Στεφανίδη να σκοράρει στο 46΄ και να χαρίζει ένα σπουδαίο διπλό με αντίπαλο την ιστορική Δόξα.
Οι παίκτες του Γ. Γεωργιάδη απέδειξαν ότι συνθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι διαθέτουν ποδοσφαιρικά στοιχεία τέτοια που μπορεί να φέρουν κι άλλες ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Εθνικός μπήκε στο γήπεδο έχοντας ουσία, πάθος και δύναμη και ποδοσφαιρικό "θράσος" καθώς δεν φοβήθηκε σε καμιά στιγμή τον αντίπαλο. 
Επαιξε συντονισμένα σε όλες τις γραμμές του και διέθετε παίκτες προσωπικότητες που αν μη τι άλλο είναι ικανοί να καθορίσουν την τύχη ενός αγώνα.

Αξιος συμπαραστάτης ο προπονητής Γ.Γεωργιάδης που "κούρδισε" και "έστησε" ιδανικά την ομάδα του.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα έχοντας φυλαγμένα τα νώτα τους και προσέχοντας πολύ τα μετόπισθεν τους.

Παιχνίδι κέντρου, δύναμης και συνεχούς κυκλοφορίας της μπάλας χωρίς να πραγματοποιήσουν ευκαιρίες που θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα δηλαδή την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Το Δραμινό συγκρότημα ως γηπεδούχος ομάδα δεν άσκησε κάποια ιδιαίτερη πίεση στον αγωνιστικό χώρο και το ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου παρά την κινητικότητα που είχε στο διάστημα αυτό δεν επεφύλαξε κάποια καλή στιγμή.

Εχοντας έναν πολύ καλό παίκτη στη δεξιά του πλευρά (τον έγχρωμο Πάολο Ντο Σάντος) προσπάθησε να διεμβολίσει την άμυνα των φιλοξενουμένων χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου από την άλλη είχε την ωριμότητα και την μαεστρία να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και μάλιστα να ζητά πέναλτυ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο καθώς σε φάση πάνω στην γραμμή και μετά από σύγχυση στα καρέ της δραμινής ομάδας η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνομένου αλλά ο διαιτητής του αγώνα είχε διαφορετική άποψη.

Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να είναι ικανοποιημένες από τη λευκή ισοπαλία (0 - 0).

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι 1500 θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι πριν καλά καλά λάβουν τις θέσεις τους από την ανάπαυλα του αγώνα είχαν την ευκαιρία να δουν την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, την επίτευξη τέρματος μόλις στις πρώτες στιγμές του δευτέρου μέρους από πλευράς φιλοξενουμένων.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό του β΄ σαρανταπενταλέπτου, σε ιδανικό ξεδίπλωμα επιθετικής ενέργειας των παικτών του Εθνικού που ξεκίνησε από το χώρο του κέντρου και από πλάγιο άουτ ο Παλιάτσιος πετάει τη μπάλα μπροστά από την αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται το κιλκισιώτικο συγκρότημα, ο προωθημένος Δρόσος (πολύ καλός σε απόδοση στο ματς) διασχίζει τη δεξιά πλευρά της γηπεδούχου Δόξας πατάει περιοχή και βλέποντας τον επερχόμενο Νέστορα Στεφανίδη να ακολουθεί, του στρώνει ιδανικά τη μπάλα και ο πολύπειρος επιθετικός του Εθνικού στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Δραμινών.

0 - 1 με τον σκόρερ Ν.Στεφανίδη να σημειώνει το τρίτο του γκολ σε δυο αγωνιστικές και να πανηγυρίζει με τους 30 πιστούς φίλους του Εθνικού οι οποίοι ακολούθησαν την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στην ποδοσφαιρική της επίσκεψη στην όμορφη Δράμα.

Το γκολ το οποίο έμελλε να είναι και το καθοριστικό για την εξέλιξη και διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος αφύπνισε τους γηπεδούχους και προς στιγμήν πήραν την πρωτοβουλία χωρίς όμως να είναι και ουσιαστικοί καθώς η άμυνα και ο πολύ θετικός τερματοφύλακας του Εθνικού (Στ.Γουναρίδης) κατέβασαν ρολά και δεν επέτρεψαν να γίνει η ισοφάριση.

Το παιχνίδι ακολούθως είχε ισορροπία, οι παίκτες και των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε δυνατές μονομαχίες (ένας παίκτης από κάθε ομάδα αποβλήθηκε - για την φιλοξενούμενη ο Ν.Μπούζουρας αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα) και οι Δραμινοί έμειναν εν τέλει με το μηδέν στην επίθεση τους καθώς όλα ήταν με την πλευρά του Εθνικού Ν.Αγιονερίου καθώς το τελικό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο καθώς και οι φίλαθλοι της Δόξας αμέσως με τά τη λήξη του αγώνα παραπονέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για την εμφάνιση τους.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την περίπτωση επίτευξης τέρματος που όμως σημειώθηκε από θέση οφσάϊντ στην αρχή και όχι στην εξέλιξη της φάσης το οποίο και καταλόγισε αμέσως και χωρίς ενδοιασμό ο επόπτης ο οποίος ακολουθούσε ακριβώς και είχε σε απόλυτη ευθεία την εικόνα.

Το μεγάλο αυτό διπλό της Κυριακής έφερε την ομάδα του νομού μας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και ήδη το αποτέλεσμα αυτό είναι μια τονωτική "ένεση" ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η έδρα της Δόξας δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για οποιονδήποτε αντίπαλο από εδώ και στο εξής γι΄ αυτό το αποτέλεσμα κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντικό και η νικηφόρος "απόδραση" από τη Δράμα ενισχύει σε όλους τους τομείς το Κιλκισιώτικο συγκρότημα.

Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και άνθρωποι της Διοίκησης του Εθνικού χάρηκαν το αποτέλεσμα για λίγο αλλά από σήμερα (Δευτέρα) αρχίζει και πάλι η δουλειά και η προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Εβρου Σουφλίου.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Προπονητής : Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ).
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ (30΄ ΠΑΛΙΑΤΣΙΟΣ - αναγκαστική αλλαγή καθώς τραυματίσθηκε ο Γαλάνης), ΥΨΗΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (85΄ ΜΗΤΣΙΟΣ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ (66΄ ΓΙΩΡΓΗΣ).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ (Προπονητής : Παντζιαράς).
ΚΑΡΑΔΑΗΣ, ΡΕΒΥΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΣΠΑΝΤΖΗΣ, ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ (46’ MΠΑΜΠΟΥΡΑΣ), ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, ΤΟΥΝΤΣΑΡΙΔΗΣ (56’ ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ) , ΣΤΟΪΚΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (56’ ΔΟΥΜΠΛΑΤΖΗΣ), ΠΑΟΛΟ ΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ, ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ.

Διαιτητές: Δημητριάδης, Κελάζογλου και Γούτας (ΕΠΣ Χαλκιδικής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.