Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αγώνες κολύμβησης για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 η ομάδα κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς εκπροσώπησε την πόλη μας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνες κολύμβησης.
Έλαβαν μέρος 24 κολυμβητές του συλλόγου μας σε φιλική ημερίδα με τις ομάδες του Πήγασου Ημαθίας και των Μακεδόνων Αλεξάνδρειας στην ομώνυμη πόλη της Ημαθίας.


Η πρώτη αυτή συμμετοχή της ομάδας μας κρίνεται ως ιδιαίτερα επιτυχημένη μια και οι αθλητές μας επέστρεψαν γεμάτοι καινούργιες εμπειρίες, παραστάσεις (εικόνες) αλλά και πολλά μετάλλια!!!

Το ραντεβού για την επόμενη χρονιά κλείστηκε με την υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και ακόμα περισσότερες επιτυχίες!

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές: Αθανασιάδης Επαμεινώνδας & Παναγιώτης, Αμοιρίδου Ελεάννα, Παρασκευά Στέλλα, Παρασκευάς Σταμάτης, Βουτσαλά Άννα, Τσάτση Χριστίνα, Μαδαράκης Δημήτρης, Μαδαράκη Κατερίνα, Παληός Γιώργος, Παληού Κατερίνα, Κουζουκάκης Γιώργος & Δημήτρης, Παπαδοπούλου Ευγενία, Τερζιάδης Φίλιππος, Αζωίδου Αναστασία, Μαυρίδης Θανάσης, Παρασκευοπούλου Κυριακή & Γεωργία, Κουτσιμάνης Αστέριος, Μουρχουτάς Δημήτρης & Ιορδάνης, Σακαρέλη Μαρίνα και Τριανταφυλλίδου Σοφία, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών Γιοβά Χρήστου και Σταματίου Γιάννη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.