Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα Χατζησάββα για τις εκλογές

Υπογράφει ο Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ε Κιλκίς Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - βουλευτής
"Το κάστρο αυτό όπως δίκαια χαρακτηρίζεται, μιας και για τέταρτη εκλογική αναμέτρηση, μετά από τρεις εθνικές εκλογές και μια των ευρωεκλογών έρχεται δεύτερο πανελλαδικά σε ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πρώτο πανελλαδικά που εκλέγει και βουλευτή, μιας και το άθλιο εκλογικό σύστημα μας στερεί βουλευτή από την Λακωνία που είναι σταθερά πρώτη πανελλαδικά, την β’ Θεσσαλονίκης και Σερρών αλλά και σε άλλες περιφέρειες, που αν και καταλάβαμε την τρίτη θέση με υψηλά ποσοστά μας έκλεψαν τις έδρες.


Να ευχαριστήσω πρώτα τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο που με τίμησε με την πρώτη και εκλόγιμη θέση στην λίστα του ψηφοδελτίου του Κιλκίς.
Μετά τους ήρωες συναγωνιστές μου που στάθηκαν κοντά μου τόσα χρόνια και σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις με πλήρη ανιδιοτέλεια. 

Τέλος να ευχαριστήσω και τους ψηφοφόρους – υποστηρικτές μας που έκλεισαν μάτια και αυτιά στην λασπολογία και τον εκφοβισμό, στις απειλές και τις ψευτιές και ψήφισαν ακόμα μια φορά ένα κόμμα Ελληνικό – Πατριωτικό που είναι θεματοφύλακας εννοιών όπως η Πατρίδα μας η Θρησκεία μας και η οικογένεια μας μέχρι τέλους.

Έρχονται δύσκολες στιγμές για το Έθνος μας και τους Έλληνες, θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε σε χαμένες μάχες, αυτό κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα.
Ο Θεός μαζί μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.