Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδείες του ΚΚΕ σε χωριά της Παιονίας και στο Χέρσο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς Περιοδεία στα χωριά Εύζωνοι, Ποντοηράκλεια, Μεταμόρφωση, Μεγάλη Στέρνα και Χέρσο πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον Γιάννη Φαχουρίδη, τον Κώστα Τσαουσίδη, την Ειρήνη Χατζή, τη Σταυρούλα Νικολαΐδου και μέλη του ΚΚΕ με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων των παραπάνω των χωριών για τις θέσεις του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

Όπως σημείωσαν, ο λαός δεν πρέπει να δώσει σ' αυτές τις εκλογές καμία ευκαιρία - ούτε πρώτη ούτε δεύτερη - στα κόμματα που υπερασπίζονται τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την ΕΕ. Στα κόμματα που στηρίζουν την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, τη λογική που λέει να πληρώνει ο λαός, να υπομένει και να ανέχεται τη βαρβαρότητα για να πλουτίζουν μια χούφτα παράσιτα κεφαλαιοκράτες.

Τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους γνωρίζει από παλιά, και όταν κυβερνούσαν μόνοι τους και όταν κυβέρνησαν μαζί. Σε κάθε περίπτωση πρόσθεταν νέα βάρη στο λαό μέρα με τη μέρα. Το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ τους γνώρισε τους τελευταίους 7 μήνες και δεν έχουν το δικαίωμα να ζητούν δεύτερη ευκαιρία από έναν λαό πτωχευμένο, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν επιβράβευση της κοροϊδίας και των αυταπατών. Όσο για κόμματα τύπου Λαφαζάνη, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ νο.2, που φέρνουν ξαναζεσταμένο το ίδιο γεύμα αυταπατών και ψευδαισθήσεων και που υπόσχονται να κάνουν ότι δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός δεν πρέπει να τους δώσει ούτε μία ευκαιρία. Ενώ για τη ΧΑ ανάφεραν ότι και αυτή ζητάει μια ευκαιρία αξιοποιώντας τη δημαγωγία, την απογοήτευση από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεπλύνει με τη λαϊκή ψήφο την εγκληματική φασιστική της δράση και να ενισχυθεί ως δύναμη κρούσης ενάντια στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Ο λαός, κόντρα σ' όλα τα παραπάνω κελεύσματα, έχει την ευκαιρία σ' αυτές τις εκλογές να αποδείξει ότι έχει μνήμη, ότι βγάζει συμπεράσματα και ότι δεν υποκύπτει στα καλέσματα των κομμάτων που στηρίζουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, το δρόμο των μνημονίων, των αντιλαϊκών μέτρων. Τα λαϊκά στρώματα να αρπάξουν αυτή την ευκαιρία και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που θα καταθέσει την ψήφο στην πραγματική λύση για το λαό στο δρόμο της ανατροπής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.