Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εκδήλωση ενδιαφέροντος διοργάνωσης ενημερώσεων σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από την Μονάδα Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διά της Υπευθύνου του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, λαμβάνοντας υπόψη το α΄ σχετικό σε συνδυασμό με το β΄ σχετικό, σας ενημερώνει ότι το πιστοποιημένο προσωπικό της Μονάδας Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς προτίθεται να ενημερώσει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς της πόλης του Κιλκίς, σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τον τρόπο μετάδοσής τους, τις μεθόδους προφύλαξης και θεραπείας για την προαγωγή της Υγείας του πληθυσμού της πόλης.

Οι ενημερώσεις θα γίνονται εντός του ωρολογίου προγράμματος και μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές – ντριες των σχολικών μονάδων της πόλης του Κιλκίς και κρίνεται απαραίτητο να ζητηθούν υπεύθυνες δηλώσεις σύμφωνης γνώμης των γονέων των παιδιών που πρόκειται να λάβουν μέρος, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα ή αντιδράσεις λόγω της λεπτότητας και ιδιαιτερότητας του θέματος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω δράση έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, αποστέλλοντας το αίτημα τους στο e-mail : ssnkil@dide.kil.sch.gr, ώστε να γίνει έγκαιρος προγραμματισμός της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.