Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Συμμετοχή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο πλαίσιο ένταξής της στο Πρόγραμμα ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ συμμετέχει στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης (www.ec.europa.eu/sport/week) . Η Δράση αυτή υποστηρίζεται από την ΟΠΑΠ ΑΕ και στοχεύει να προωθήσει την έννοια της φυσικής δραστηριότητας σε όλα τα κοινά, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο.

Συγκεκριμένα η Ακαδημία θα διοργανώσει δυο εκδηλώσεις μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο αρχής γενομένης την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με την υλοποίηση του Εσωτερικού Τουρνουά των τμημάτων Bambini (γεν. 2009 και 2010), Προτζούνιορ (2007 και 2008) και Τζούνιορ 2005 και 2006).

Η προώθηση των αξιών του Αθλητισμού είναι πρωταρχικός σκοπός και η καλλιέργεια της Αθλητικής Παιδείας των παιδιών επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τη συνεργασία και των γονέων. Στην ενεργό συμμετοχή των γονέων στοχεύει η δεύτερη εκδήλωση που έχει ήδη προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και για την οποία θα δοθούν λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.