Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδείες ΚΚΕ στα χωριά γύρω από την Αργυρούπολη και το Μαυρονέρι

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Περιοδείες στα χωριά Αργυρούπολη, Σεβαστό, Επτάλοφο, Θεοδόσια, Ελληνικό και Ίσωμα πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Τσαουσίδης, ενώ η Σταυρούλα Νικολαϊδου, επίσης υποψήφια, το απόγευμα της Πέμπτης περιόδευσε στα χωριά Μαυρονέρι, Άνω, Κάτω και Μέσους Απόστολους και στο Νέο Γυναικόκαστρο.

Οι υποψήφιοι στις ομιλίες τους ανέδειξαν κυρίως το γεγονός ότι όποιο κόμμα από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και αν σχηματίσει κυβέρνηση, και με όποιους και αν συνεργαστούν από τους πρόθυμους ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ και πιθανούς άλλους, ο κορμός των προγραμματικών δηλώσεων, δηλαδή η βασική κατεύθυνση των όσων θα πράξουν την επομένη των εκλογών, θα είναι ίδιος. Και θα είναι ίδιος, ακριβώς γιατί όλα αυτά τα κόμματα έχουν στηρίξει το 3ο μνημόνιο, αλλά και την ισχύ των δύο προηγούμενων.

Όλοι τους ενδιαφέρονται για τις επενδύσεις και τα πακέτα που θα τις στηρίζουν, όλοι τους κόπτονται για τον τρόπο που θα έρθει η καπιταλιστική ανάπτυξη. Όμως τα αντιλαϊκά μέτρα που μειώνουν μισθούς και συντάξεις, η αύξηση της φορολογίας στη λαϊκή οικογένεια, οι καταργήσεις κατακτήσεων και δικαιωμάτων που δεν τόλμησαν να καταργήσουν ακόμα και προηγούμενες κυβερνήσεις, αποτελούν τα συντρίμμια πάνω στα οποία θα χτιστούν οι επενδύσεις και η ανάπτυξη. Και οι πρώτοι που θα γευτούν με αρνητικό τρόπο αυτή την ανάπτυξη θα είναι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μεσαίοι επαγγελματίες και οι φτωχοί αγρότες, η νεολαία, την ώρα που οι μονοπωλιακοί όμιλοι θα αυξάνουν τον πλούτο τους.

Γι' αυτό ο λαός θα πρέπει να πάει στην κάλπη με τα δικά του κριτήρια, να δυναμώσει το ΚΚΕ, να απορρίψει τους μονοδρόμους της καπιταλιστικής ανάκαμψης και της ΕΕ, να δυναμώσει τη μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει την πραγματική αντιπολίτευση για το λαό. Να συμβάλει στο άνοιγμα του δρόμου για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να ζήσει, απολαμβάνοντας τον πλούτο που παράγει.

Τέλος, και οι δύο υποψήφιοι ενημέρωναν τους κατοίκους των χωριών για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο νομό Κιλκίς ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, και ότι μετά την περιοδεία στα χωριά Ξηρόβρυση(9.30 π.μ.), Κορομηλιά (10.00 π.μ.), Μεταλλικό (10.40 π.μ.), Χωρύγι (11.20 π.μ.) και Π.Γυναικόκαστρο (11.50 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και ομιλία στο Π.Αγιονέρι στις 12.30 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.