Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Αγαθοπούλου με Τσακνή

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες Πέμπτη 24/9/2015 η προγραμματισμένη συνάντηση των επικεφαλής του Κ.Ε.Θ.Ι. και της ΕΡΤ στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Στην συνάντηση, που συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι των Γραφείων Τύπου των δύο φορέων, διερευνήθηκαν οι όροι για μια πιο μόνιμη συνεργασία μεταξύ τους, αναζητήθηκαν κοινές δράσεις και τρόποι πιο αποτελεσματικής διάχυσης των μηνυμάτων για την ισότητα των φύλων, την αντιμετώπιση των έμφυλων διακρίσεων στην οικογένεια, την εκπαίδευση και την εργασία και τέλος για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) Ειρήνη Αγαθοπούλου παρουσίασε συνοπτικά το σχέδιο δράσης της νέας Διοίκησης του φορέα και μια σειρά προτάσεων συνεργασίας με την ΕΡΤ, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής αναφέρθηκε στις σημαντικές δυνατότητες σύμπραξης με το ΚΕΘΙ, που απορρέουν όχι μόνο από το πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης αλλά και από τη νέα φιλοσοφία που διέπει την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση μετά την επαναλειτουργία της. Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα, για το ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.