Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στο ν. Κιλκίς

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD), πραγματοποιεί δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής ευθύνης της, σε συνεργασία με τους εταίρους-μέλη της Κοινωνικής Σύμπραξης Δήμο Κιλκίς και Δήμο Παιονίας.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του κανονισμού 1031/2014 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της 3320/89565 Κ.Υ.Α. των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των κοινωνικών συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα ροδάκινων με την επίδειξη

· της κάρτας σίτισης ή της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια,

· του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και ενός πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, που βεβαιώνει για τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους του προγράμματος των Δήμων και στα τηλέφωνα 23413-52283 (Δήμος Κιλκίς), 23433-50225 (Δήμος Παιονίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.