Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία ΚΚΕ σε Δήμο Κιλκίς και Αντιπεριφέρεια

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιάννη Φαχουρίδη και τη Σταυρούλα Νικολαΐδου, πραγματοποίησε περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς και στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, πραγματοποιώντας συζητήσεις με τους εργαζόμενους και καλώντας τους να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές το ΚΚΕ.

Με βάση το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΚΚΕ: «Τους δοκίμασες. Τώρα με το ΚΚΕ! Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», κάλεσαν τους εργαζόμενους να επικαλεστούν την πείρα τους και να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο όλων των αστικών κομμάτων που όσο κι αν ισχυρίζονται ότι προσπαθούν για το καλό του λαού, από τη στιγμή που κύριο μέλημά τους είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, άρα και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, αυτόματα βρίσκονται απέναντι από το λαό.

Εξήγησαν ότι η μείωση του προσωπικού στο δημόσιο, η αύξηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας (με 5μηνα κτλ), η παράδοση τομέων και εργασιών σε ιδιώτες, βγάζει μοναδικούς χαμένους τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τους πολίτες που είτε δεν εξυπηρετούνται είτε ακριβοπληρώνουν τις δημόσιες υπηρεσίες. Εξήγησαν, επίσης, ότι αυτά τα φαινόμενα δεν είναι τυχαία, ούτε αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης, αλλά συνειδητός προσανατολισμός όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ.

Τόνισαν ότι το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι το πρώτο και πάνω απ' όλα για κάθε άνθρωπο, αλλά τόσο η τελευταία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όσο και οι προηγούμενες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κτλ. έχουν τσαλαπατήσει κάθε εργατικό δικαίωμα, ακριβώς γιατί όλοι τους κινούνται πάνω στις ίδιες ράγες, αυτές της ΕΕ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εργαζόμενοι και οι υπάλληλοι δεν πρέπει να την πατήσουν και να εμπιστευτούν την ψήφο τους σε κόμματα τύπου ΛΑΕΝ, ΠΟΤΑΜΙ, κ.ά. ή φασιστικά μορφώματα όπως η ΧΑ, γιατί κανένας τους δεν αμφισβητεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, την εξουσία των μονοπωλιακών ομίλων. 

Μόνο το ΚΚΕ προειδοποίησε και προσπάθησε να προετοιμάσει και να οργανώσει το λαό για τα δεινά που θα έρχονταν, μόνο το ΚΚΕ μπορεί να σταθεί πραγματικά δίπλα στον εργατόκοσμο και να παλέψει συνολικά για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Γι' αυτό η ψήφος και η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι αναγκαία για τους ίδιους τους εργατοϋπαλλήλους, για το ίδιο το εργατικό κίνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.