Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οι στρατιωτικοί τρέχουν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Μαραθώνιο για καλό σκοπό

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ "Η ΜΕΛΙΣΣΑ", θα συμμετάσχει με την Ομάδα του, στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015. Μαζί του θα είναι όπως πάντα και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το έργο της “Μέλισσας”, αλλά και ταυτόχρονα υποστηρίζοντας και μία σπουδαία εκδήλωση που διοργανώνεται στην πόλη μας.

Τα πακέτα συμμετοχής περιγράφονται στην προκήρυξη της διοργάνωσης (θα τα βρείτε και παρακάτω). Ταυτίζονται με αυτά του κανονικού αντιτίμου ατομικής συμμετοχής.

Η “Μέλισσα” θα λαμβάνει το ποσό των 5 ευρώ για καθεμία συμμετοχή, για οποιοδήποτε πακέτο εγγραφής έχει επιλέξει ο συμμετέχων. Σε περίπτωση που επιλεχθεί το εκπτωτικό πακέτο (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, Σώματα Ασφαλείας) θα πρέπει να προσκομιστούν τα σχετικά παραστατικά ιδιότητας (φοιτητικό πάσο – για όσους είναι κάτω των 30 ετών/ κάρτα ανεργίας/ μαθητική ταυτότητα/ στρατιωτική ταυτότητα), καθώς απαραίτητη είναι και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα για τη συμμετοχή των ανήλικων δρομέων.

Αν θέλετε να ενισχύσετε το Ίδρυμα, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο ίδρυμα ή στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας και όχι στην ιστοσελίδα ή στα γραφεία της διοργάνωσης, αλλιώς δεν θα μπορέσει να εισπράξει η “Μέλισσα” τα 5 ευρώ ανά συμμετοχή.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ιδρύματος στο τηλέφωνο : 2310 – 341965 ή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείοstegimelissa@gmail.com ή με την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας στο espekm@espekm.gr

To Ορφανοτροφείο Μέλισσα βρίσκεται στη Χαρ. Τρικούπη 2 ,στο Πανόραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.