Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας έχει ως εξής:

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015:

-10.00 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας. Ομιλία από την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου.

-10.30 π.μ.: Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Χρυσοστόμου Σμύρνης (έναντι του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας) από τους κ.κ.:

* Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης

* Στρατηγό Διοικητή Γ΄ Σώματος Στρατού

* Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

* Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

* Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

* Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

* Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος

* Λιμενάρχη Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης

* Εκπροσώπους Ομοσπονδιών και Προσφυγικών Συλλόγων –Σωματείων

* Εκπροσώπους Νομικών Προσώπων

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2014 και στις έδρες των υπόλοιπων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα εκδοθεί με μέριμνα της κάθε Περιφερειακής Ενότητας, σε συνεργασία με τα Προσφυγικά Σωματεία και τους οικείους Δήμους και θα περιλαμβάνει επίσημη δοξολογία, ομιλία του οικείου Αντιπεριφερειάρχη που θα εκφωνηθεί μετά το πέρας της δοξολογίας, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές, τα Πολιτικά Κόμματα, τα Προσφυγικά Σωματεία και όποιο νομικό πρόσωπο θελήσει να τιμήσει την Ημέρα Μνήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.