Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Έναρξη προσκοπικής χρονιάς 2ου Συστήματος Κιλκίς

Μετά την ολοκλήρωση των κατασκηνώσεων το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τα "πανιά" του για ένα νέο ταξίδι, γεμάτο από δράσεις, παιχνίδια και συγκλονιστικές εμπειρίες. Το Σάββατο 3 ΟΚτωβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Συστήματος (Παπαγιαννάκου 1 - πίσω από το νεοκλασσικό της παλιάς νομαρχίας), στις 5:30 το απόγευμα θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα πραγματοποιηθούν οι αναβάσεις των λυκοπούλων και των προσκόπων.
Το πρόγραμμα της εναρκτήριας ημέρας περιλαμβάνει επίσης τον απολογισμό δράσεων της χρονιάς με την προβολή video από τις κατασκηνώσεις. Σας περιμένουμε, παλιούς και νέους, γονείς και φίλους για να ξεκινήσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.