Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 24η FRUIT LOGISTICA 2016

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής της, προτίθεται να συμμετάσχει στην 24η FRUIT LOGISTICA 2016 (Διεθνή Έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες) που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 3 -5Φεβρουαρίου 2016.
Η Δ.Ε. FRUIT LOGISTICA αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.

Για την αρτιότερη οργάνωση της συμμετοχής της ΠΚΜ στην εν λόγω έκθεση, παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν με το στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση rdo@pkm.gov.gr ή στο fax2310989348.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ.Τριαρίδη Ευστάθιο , γεωπόνο στην ΔΑΟΚ της Π.Ε Κιλκίς στα τηλέφωνα 2341350152

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.