Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πετυχημένο το 2ο ''Τούμπα River Party'' στο Γαλλικό Κιλκίς

Με ένα ζωηρό, πολύχρωμο σε μουσικές και χρώματα, απολαυστικό πάρτυ αποχαιρέτισαν το φετινό καλοκαίρι οι νέοι του Γαλλικού. Το δεύτερο επιτυχημένο κατά σειρά ''Τούμπα River Party'' πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου στο χώρο αναψυχής της Τούμπας με τις ψηλές λεύκες να απλώνουν τον προστατευτικό τους ίσκιο, κοντά στο ποτάμι του Γαλλικού και χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση κόσμου, αδιακρίτως ηλικίας τόσο από τον Γαλλικό όσο και επισκεπτών από το Κιλκίς, την Θεσσαλονίκη και άλλες γειτονικές περιοχές.

Παιδιά, νέοι, ενήλικες έδωσαν δυναμικό το παρόν τους σε μια διοργάνωση που ξεκίνησε πέρσι αυθόρμητα και μετεξελίσσεται, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε ένα πετυχημένο θεσμό που αγκαλιάζεται από τους πολίτες και έχει έντονο το στοιχείο της οικογενειακής γιορτής.

Το ''Τούμπα River Party'' είναι μια δημιουργική, μια γιορτινή έκφραση της πολιτιστικής ζωής του Γαλλικού και σε διοργανωτικό επίπεδο, φέρει την υπογραφή των παιδιών και νέων από το Στέκι Νέων Γαλλικού και τη βοήθεια του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου ''Ο Εχέδωρος''. Με μεγάλο ενθουσιασμό και μεράκι οι νέοι του Γαλλικού συμμετέχουν στην οργάνωση του δικού τους πάρτυ και στήνουν στον υπαίθριο χώρο της Τούμπας λειτουργικές κατασκευές, πανό και αφίσες. Η φετινή διοργάνωση είχε την υποστηρικτική συνδρομή του Δήμου Κιλκίς και πολλών καταστημάτων του χωριού.

Το Στέκι Νέων Γαλλικού που επιμελείται τη οργάνωση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον στο Δήμο Κιλκίς, στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στον Πολιτιστικό Σύλλογο ''Ο Εχέδωρος'' στους επαγγελματίες και σε όλους όσοι συνέδραμαν ώστε το 2ο Τούμπα River Party να αποκτήσει μεγαλύτερη εμβέλεια και να εδραιωθεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας ως το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού. Ιδιαίτερα θέλει να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Τσαντάκη και την Πρόεδρο Επιτροπής Ισότητας του δΗΜΟΥ Κιλκίς και δημοτική σύμβουλο κ. Δημάκη Άννα, για την προσωπική τους συμβολή στη λειτουργική οργάνωση της εκδήλωσης.

Η επιτυχημένη εκδήλωση ενθαρρύνει τους νέους από το Στέκι του Γαλλικού να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να βελτιώνουν χρόνο με το χρόνο τη διοργανωτική του δομή με πολιτιστικές, μουσικές και άλλες συμπράξεις.

Ραντεβού το 2016 με περισσότερο κέφι και δρώμενα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.