Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Επέστρεψαν γεμάτες μετάλλια οι αθλήτριές μας των Special Olympics 2015

Οι αθλήτριες των προγραμμάτων Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος Λέρα Θεοδώρα (4 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ)
και  Θεοδωρίδου Νατάσα (2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ), οι οποίες συμμετείχαν στους ΧΙV Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics 2015 στο Los Angeles, επέστρεψαν με τη γυμνάστριά τους κ. Σοφία Βουκάντση την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, στις 23.15 στη Θεσσαλονίκη στο Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Υπεύθυνη των προγραμμάτων του Συλλόγου Συνδρόμου Down Eλλάδος είναι η Dr Κοινωνιολογίας Διδάσκουσα των ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ κ. Γιαγκουδάκη Φανή και προπονήτρια - γυμνάστρια η κ. Βουκάντση Σοφία.

Πιο αναλυτικά:
Και οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν στη Ρυθμική Γυμναστική: Η Θεοδωρίδου Νατάσα πήρε χάλκινο ένα στην κορδέλα και ένα στο στεφάνι και από ένα ασημένιο στην μπάλα και στην κατηγορία της. Σύνολο 2 ασημένια και δύο χάλκινα.

Η Θεοδώρα Λέρα πήρε από ένα χρυσό στο στεφάνι, στη μπάλα, στην κορδέλα και στην κατηγορία της και ένα ασημένιο στο σχοινάκι. Σύνολο 4 χρυσά και ένα ασημένιο.

http://ygeiapress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.