Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ζωοπάζαρο Κιλκίς: Πάρκο για παιδιά;

Υπογράφει η Ομάδα Πολιτών «Φροντίζουμε το πάρκο μας»
Δύο κούνιες για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δύο κούνιες για μεγαλύτερα παιδιά και μία μικρή τσουλήθρα έτοιμη να σπάσει… Κατά τ’ άλλα λακούβες γεμάτες λάσπες και νερά, όταν βρέχει, αλλά και για αρκετές μέρες μετά, χόρτο ξεραμένο πια, αφού περιμένει καρτερικά το φαινόμενο της βροχής, για να μεγαλώσει, ενώ μέχρι πέρυσι ποτιζόταν τακτικά, σπασμένα παγκάκια και ένα συντριβάνι της κακιάς ώρας στο κέντρο!


Κατά καιρούς, βέβαια, όλος ο χώρος «πνίγεται»στα σκουπίδια, που αποτελούν συχνά κι αυτά αντικείμενο «απασχόλησης» για παιδιά μεγαλύτερα και ζωηρότερα ίσως. Αυτή είναι δυστυχώς η εικόνα που έχει σήμερα, καλοκαίρι του 2015, το ζωοπάζαρο στην περιοχή της Παναγίας.Το μοναδικό πάρκο με τόσα δένδρα, διαδρόμους για ποδήλατα και ίσως η μοναδική ανάσα δροσιάς για την πόλη του Κιλκίς, ειδικά μετά την τσιμεντοποίηση του άλλοτε καταπράσινου κήπου.

Γιατί τόση αδιαφορία και παραίτηση, αξιότιμη δημοτική αρχή;

Φυσικά, η δικαιολογία της οικονομικής κρίσης ας μην έρθει τόσο γρήγορα στο στόμα σας, επειδή, δυστυχώς, η εικόνα ήταν παραπλήσια και πριν από την κρίση…

Περιμένουμε, όμως, και ελπίζουμε στη δραστηριοποίησή σας. Απαιτούμε να φανείτε αντάξια του αξιώματός σας και της ψήφου των δημοτών αυτής της πόλης. Απαιτούμε έναν αξιοπρεπή χώρο αναψυχής για τα παιδιά μας.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί συμπολίτες, μάλλον θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη των παλαιοτέρων, όπου ο χώρος ήταν όντως για αγοραπωλησία ζώων. Βεβαίως με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για το έκτρωμα το οποίο ονομάσθηκε ανάπλαση "πρώην κήπου" θα είχαν φτιάξει σε κάθε γειτονιά και από έναν παιδότοπο. Τι να σου κάνει όμως ο νέος Δήμαρχος όταν ο εχθρός ήταν και είναι ακόμη εντός των τειχών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.