Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Τατίδης: "Οι ΑΝ.ΕΛ και οι συνιστώσες τους, βγάζουν βουλευτή στο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
"Διαβάζω στό τοπικό τύπο, συγκεκριμένα στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 σελίδα 19, πως έχουν βγάλει τους βουλευτές του Κιλκίς.  Μήπως να μην πάμε να ψηφίσουμε; Και ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα θα βγάλουν έναν βουλευτή η Ν.Δ και συγκεκριμένα τον Γιώργο Γεωργαντά, έναν το ΣΥΡΙΖΑ τον Θόδωρο Παραστατίδη, ενώ αφήνουν επιλογή για τόν τρίτο βουλευτή μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ, και αφήνουν έξω τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς καμία πιθανότητα, άρα τελειωμένο αποτέλεσμα.



Μη ξεχνάτε φίλοι, ότι σε κάθε αγώνα, σε κάθε αγώνισμα, σε κάθε συναγωνισμό, σχεδόν πάντα υπάρχει και η έκπληξη, που είναι καθαρά στην κρίση των πολιτών. Αφήστε στην άκρη του μυαλού σας μήπως αυτή τη φορά η έκπληξη είναι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι συνένωση των:

- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
- ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
- ΛΕΥΚΟ
- ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ"

2 σχόλια:

  1. Από την μία φέρατε οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ 3ο μνημονιο και το ψηφίσατε. Ο ΠΥΡΥΚΑΥΣΤΟΣ είπε ότι θα ψηφίσει προσάρτηση Μακεδονίας στα Σκόπια. Ο Καμμένος με την ελιντα α.ε ξέσκισε όλες τις κρατικές επιχειρήσεις. Βγαίνετε και λέτε ότι πάλι με ΣΥΡΙΖΑ θα πάτε. Εσύ συγκεκριμένα έφαγες την θέση από κάποιον Αλμασιδης Παναγιώτη που βγήκε πρώτος και το αξίζει δημοκρατικά. Αλλά τι μιλάμε για δημοκρατία όταν νοικιάζεις εσύ γραφεία στους Χουντικους - Ακροδεξιους φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν θελω να απαντω σε αγνώστους όπου πίσω από τήν κουκουλα του αγνώστου γραφουν ότι θέλουν, άν επιθυμείς την εποχή που υπήρχαν καφετέριες, καφενεία κομάτων καί ο κόσμος πιάνοταν στα χέρια δικαίωμά σου εγω είχα ένα ακίνητο και το νοίκιασα, ναί στήν χρυσή αυγή, και το κκε να το ζητούσε θα νοίκιαζα, σέ όλους λέω καλήμερα και όταν πάω για καφέ δέν ρωτάω στόν καταστηματάρχη τι κόμα είσαι. Όσο για το φάγωμα της θέσης από τον Αλμασίδη δέν σου τα είπαν καλά, και να ήθελα να το κάνω ο Αλμασίδης θα μου πρόσφερε την θέση του γιατί είμαστε φιλαράκια, αλλά παραμένει και ο Αλμασίδης στήν θέση του μέχρι να αποφασίσει κάτι διαφορετικό αυτός ,από τήν άλλη σε πειράζει η συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θέλει πολύσυζήτηση και δέν είναι κατάληλο από εδώάν θέλεις να ενημερωθείς μπορείς να ακούσεις τις ομιλίες του Πάνου Καμμένου, και άν δέν είσαι πορομένος θα καταλαβεις άσχετα άν το αποδεχτείς.
    Εκείνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις κάτι κάτι προσωπικό μαζί μου, τί νά κάνω στους χίλιους υπάρχει και ένας δυσαρεστημένος μαζί μου, καλη η αναλογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.