Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Θέσεις εργασίας Λογοθεραπευτών από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό κέντρο Λογοθεραπείας στα Ιωάννινα, προκηρύσσει δύο (2) θέσεις Λογοθεραπευτών/τριων, με γνωστικό αντικείμενο τη «Λογοθεραπεία».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου την υποψηφιότητά τους, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής.

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται ηλεκτρονικά στο diepistimoniko.edu@gmail.com και ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου (Κερκύρας 5 – Τ.Κ. 45332 – Ιωάννινα).

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής καθώς και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον με έδρα τα Ιωάννινα.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥΚερκύρας 5 - 45332 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ.: 2651067320 & 6986180630
facebook.com/Diepistimoniko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.