Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ετοιμάζεται ο κιλκισιώτης Αριστοτέλης Μελικιάδης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε

Συναντήθηκαν στο Σκρα για κοινή προπόνηση, στις 20 Αυγούστου 2015, οι σύλλογοι, Kyokushin karate "Αριστοτελης" από το Κιλκις, "Αλεξανδρος" από το Πολύκαστρο και "Φιλιππος" από την Νέα Σάντα.
Υπό την καθοδήγηση του Μελικιάδη Οτάριο έγινε μια πολύ σκληρη προπόνηση. Όλοι οι αθλητες βοήθησαν τον Αριστοτέλη Μελικιάδη στην προετοιμασία του για παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε στις 30 Οκτωβρίου 2015 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Ο Αριστοτέλης είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής ο οποίος θα πάρει μέρος σ' αυτούς τους αγώνες. 

Στη Ιαπωνία θα συγκεντρωθούν αθλητές πάνω από 100 χώρες και θα υπάρχει μόνο μια ανοιχτή αγωνιστική κατηγορία-open, όπου θα πάρουν μέρος πάνω από 160 αθλητές. 

Καλή επιτυχία στον Αριστοτέλη.





1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ . ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ . ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ FULL CONTACT -SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ AΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΙΛΩΝ , ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΩΝ . ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.