Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Νέα φιλική νίκη με "τεσσάρα" για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Η αποστολή της ομάδας εκπροσώπου του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στις "μεγάλες" κατηγορίες της χώρας γύρισε μετά από μια πολύ "δύσκολη" εβδομάδα στα Ανω Πορόϊα όπου πραγματοποίησε το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Χωρίς προβλήματα και με την διάθεση όλων "ανεβασμένη" παρά τις κοπιώδεις προπονήσεις, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο θα συνεχίσουν πλέον την προετοιμασία τους από αύριο το απόγευμα καθώς για σήμερα έχει δοθεί ρεπό.

Ο Εθνικός χθες το απόγευμα και λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει τα Α.Πορόϊα αντιμετώπισε στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του την ομάδα της Δόξας Λιθοτόπου την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (τελικό αποτέλεσμα 4-1).

Από την Πέμπτη 13 Αυγούστου θα ξεκινήσει το τρίτο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αιγινιακό σε ένα ματς που αναμένεται να είναι ένα δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες με τους προπονητές να έχουν την δυνατότητα να δουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.

Στο μεταγραφικό τοπίο δεν υπάρχει κάτι νεώτερο αυτή την στιγμή καθώς οι επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τους διοικούντες του Εθνικού συνεχίζονται χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο πριν καταλήξουν οι συνομιλίες σε συμφωνία.

Καλή η αγωνιστική προετοιμασία ασφαλώς αλλά και η στήριξη της ομάδας είναι εκ των σημαντικών θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία της. Για το λόγο αυτό συνεχίζεται και η κυκλοφορία των καρτών (εισιτηρίων) διαρκείας τα οποία παρουσιάζουν πρωτοφανή ζήτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.