Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Οικονομική στήριξη Δήμου Κιλκίς στο Σύλλογο Ψυχοσωματικά Αναπήρων ν. Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές στη συναυλία αλληλεγγύης που έδωσε αφιλοκερδώς το συγκρότημα ''Χαϊνηδες'' στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου στις 9 Ιουλίου για την ενίσχυση των σκοπών του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Κιλκίς.

Με πρόταση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Δημήτρη Αγαθόπουλο, ένα σεβαστό μέρος των εσόδων της συναυλίας διατέθηκε από το Δήμο Κιλκίς στο Σύλλογο Ψυχοσωματικά Αναπήρων ν. Κιλκίς προκειμένου να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του εν λόγω Συλλόγου.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης και η Πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού εκπροσώπησαν τη Δημοτική Αρχή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου για τα διατεθέντα έσοδα της συναυλίας παρουσία της ταμία του Συλλόγου Ψυχοσωματικά Αναπήρων ν. Κιλκίς Σοφίας Κοβλακίδου και του κ. Αγαθόπουλου.

Παράλληλα ενημερώθηκαν περαιτέρω για την κοινωνική δράση που αναπτύσσει το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Κιλκίς, το οποίο με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και με εθελοντική δομή 26 γιατρών, 5 φαρμακοποιών και 40 πολιτών, εξυπηρετεί περίπου 350 πολίτες του Δήμου Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.