Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Φιλικά ξεφιλικά "έχωσε" 5 γκολάκια, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου στον Αστέρα Μεγάλης Βρύσης

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου το σημερινό νικηφόρο αποτέλεσμα (5 - 0) στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας στη Μεγάλη Βρύση επί του τοπικού Αστέρα. 
Σε ένα καλό κατά διαστήματα παιχνίδι η ομάδα εκπρόσωπος του νομού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας απέδειξε ότι ο χρόνος κυλά προς όφελος της καθώς μέρα με τη μέρα και εφόσον "δεθεί" η ομάδα από τις πολλές προσθήκες που έχουν έως σήμερα γίνει (και αναμένονται και άλλες) στο έμψυχο δυναμικό της, θα αποδώσει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Σε μια περίοδο όπου η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμη "βαριά" από την επίπονη προετοιμασία, ο Εθνικός απέδειξε ότι η δουλειά που γίνεται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το προπονητικό δίδυμο από την άλλη πλευρά είδε πράγματα που ήθελε και άλλωστε γι΄ αυτό πραγματοποίησε το φιλικό παιχνίδι (και θα πραγματοποιήσει κι άλλα στη συνέχεια) και έφυγε από το γήπεδο ικανοποιημένο από την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών.

Οσον αφορά τα "καθαρά" αγωνιστικά την παράσταση έκλεψε (έστω και σε ένα παιχνίδι φιλικό) ο νεαρός επιθετικός (16 χρονών) Ευθυμιάδης ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ και να δείξει μαχητικότητα και οξυδέρκεια αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα πέντε γκολ των νικητών σημείωσαν :

0-1 : 10΄ Νικολαϊδης, 0-2, 0-3 : 25΄ και 34΄ Φρανκής (πρώτο ημίχρονο 3-0),

0-4 : 62΄ Δρόσος και 0-5 : 85΄ Ευθυμιάδης.

Η ομάδα αμέσως μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης αναχώρησε και πάλι για το προπονητικό κέντρο στα Ανω Πορόϊα όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας οπότε και θα επιστρέψει και θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

Οσον αφορά το προγραμματισμένο φιλικό για το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015 με αντίπαλο τον ΠΑΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ γνωστοποιείται ότι αναβάλλεται.

Από την Διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους του Αστέρα Μεγάλης  Βρύσης και ευχόμαστε η ομάδα τους να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.