Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σήμερα, το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Με σύνθημα «Την ορμή μας την έχουμε απ’ τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές…» (στίχοι του Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ), πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του 41ου φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή».

Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» κάθε χρόνο ενώνονται τα όνειρα, οι ανάγκες και οι διεκδικήσεις της νεολαίας, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με την πρωτοπόρα πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και τις θέσεις της ΚΝΕ. Απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα το Φεστιβάλ μας είναι μια νεανική γιορτή που χτίζεται με τα πιο γερά υλικά: Τη συλλογικότητα, το μεράκι, τη φαντασία και την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά χιλιάδων ανθρώπων, χωρίς «σπόνσορες» και χορηγούς.

Καλούμε κάθε νέο και νέα να πάρει μέλος στις εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», στη μεγάλη συνάντηση της νιότης, της ελπίδας, του αγώνα, που θα πραγματοποιεί στο Κιλκίς, το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 7:00 το απόγευμα, στην Πλατεία Ειρήνης.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συναυλία από το Στέλιο Κοτίδη και τη μπάντα του, ενώ μετά την κεντρική ομιλία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι. Στο χώρο θα υπάρχει παιδότοπος, ενώ η κεντρική πολιτική ομιλία θα γίνει στις 8:30 μ.μ. από το Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.