Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - ΠΑΟΝ Επταλόφου: Χαλαρά 3-0

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χαλαρές τις μηχανές στο δεύτερο ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ πήρε τη νίκη σε ένα ακόμη φιλικό με την πολύ δυνατή ομάδα του ΠΑΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Οι σκόρερ και των τριών τερμάτων "παιδιά" της Επταλόφου. Ο λόγος για τα αδέρφια Στεφανίδη που αγωνίζονται φέτος μαζί αλλά με τα χρώματα του Εθνικού.

Στο 5΄ ο Νέστορας Στεφανίδης με πέναλτυ άνοιξε το σκορ (1-0), στο 27΄ ο Στάθης Στεφανίδης ανέβασε το σκορ σε 2-0 με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο 40΄ και πάλι ο Νέστορας Στεφανίδης έκανε το 3-0 μετά από έξοχο συνδυασμό των παικτών του Ν.Αγιονερίου.

Λήξη πρώτου μέρους 3-0 ένα αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και οι καιρικές συνθήκες (λόγω ζέστης) οδήγησαν τις δυο ομάδες σε ένα σαρανταπεντάλεπτο που δεν διεκδικεί και πολλές δάφνες ποιότητας.

Ο ΠΑΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ από την πλευρά του έδειξε δείγματα καλού συνόλου σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να μείνει στην φιλική αυτή ήττα καθώς απέδειξε με την εμφάνιση του ότι θα είναι μια ισχυρή ποδοσφαιρική παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τον ΕΘΝΙΚΟ το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ / ΓΑΖΩΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.