Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησε το Βαλκανικό Φεστιβάλ Ιππασίας 2015

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε το Βαλκανικό Φεστιβάλ Ιππασίας 2015, που διεξάγεται στο Porto Carras Grand Resort της Χαλκιδικής.
Σήμερα έγινε η έναρξη του πρώτου διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων ΙΚΕΜ CSI, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, το τετραήμερο 3 – 6 Σεπτεμβρίου 2015 θα ακολουθήσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Εκπρόσωποι οχτώ χωρών με 146 αθλητές και 209 άλογα αναμένεται να πάρουν μέρος στην πρώτη διοργάνωση, με την Ελλάδα να δίνει δυναμικό παρών με 76 αθλητές και 115 άλογα. Ακόμη θα πάρουν μέρος η Βουλγαρία με 12 αθλητές και 16 άλογα, η Κύπρος με δύο εκπροσώπους, η Μ. Βρετανία με έναν εκπρόσωπο, η Σερβία με 7 ιππείς και 10 άλογα, η Τουρκία με 42 ιππείς και 55 άλογα και η Ουκρανία με έναν εκπρόσωπο.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της ερχόμενης εβδομάδας, επτά θα είναι οι χώρες που θα συμμετέχουν, ανάμεσά τους η Ελλάδα, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία, Κροατία και η FYROM. Η Ελλάδα θα αναδείξει τους τέσσερις των εθνικών ομάδων και τους τέσσερις που θα αγωνιστούν στα ατομικά των κατηγοριών παίδων, εφήβων, νέων ιππέων, αμαζόνων και ενηλίκων αμέσως μετά το πέρας του Διεθνούς Αγώνα εμποδίων ΙΚΕΜ CSI.

Το Βαλκανικό φεστιβάλ ιππασίας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ Χορηγοί και υποστηρικτές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππασίας είναι μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί, όπως η ΜΕΤΚΑ, η Coral, η PremiuMares, ο ΟΠΑΠ, η Pharmathen, η μπύρα Mythos, η Kyvernitis Travel, η Superfast Ferries, η Moon Energy, η Marathon Pack, η Hertz, η Αδαμίδης ΑΕ, CPL και Χατζόπουλος. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Star Channel, το Μακεδονία TV, ο ΟΤΕ TV και ο Αγγελιοφόρος.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους στις ιππικές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι πρωινό με ένα αγώνισμα και απογευματινό με δύο αγωνίσματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hef.gr (email press@hef.gr)
ή στο τηλ. 22990 49350 και στο facebook http://www.facebook.com/events/406842152697928/

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.