Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Παζάρι Αγάπης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς από τις 2 έως 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς 
Για 5η χρονιά ο θεσμός του παζαριού αγάπης συνεχίζεται και θα λάβει χώρα και φέτος στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς. Σας περιμένουμε στα τραπεζάκια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για να μας βοηθήσετε στη προσπάθεια μας, πουλώντας συμβολικά πράγματα, να ενισχύσουμε με μέρος των εσόδων μας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος» όπως και τον Σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας» Ν. Κιλκίς.


Αυτή τη φορά σας περιμένουμε επί της 21ης Ιουνίου από τις 7 το απόγευμα έως και τις 12 το βράδυ κάθε ημέρα του πανηγυριού. Σας προσκαλούμε να μας φέρετε πράγματα που έχετε στο σπίτι σας και δεν χρησιμοποιείτε. Επίσης καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας φέρουν ρούχα που δεν χρειάζονται, ώστε να τα δώσουμε στο Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς. Τέλος θα συλλέγουμε πλαστικά καπάκια με σκοπό την αγορά βοηθήματος για άτομο που το έχει ανάγκη.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς θέλοντας να στείλει το μήνυμα της αλληλεγγύης στη νεολαία συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις ευαισθητοποίησης και προσκαλεί όλους τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες να συμπορευτούν μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.