Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πικρή ήττα, με σκορ 2 - 1 για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Πικρή ήττα όπως εξελίχθηκε με σκορ 2 - 1 για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με τον Εθνικό Σερρών / Γαζώρου εκτός έδρας. Η ομάδα του νομού μας προηγήθηκε 0-1 όμως τελικώς υπέστη ήττα αφού οι γηπεδούχοι με δυο πέναλτυ πήραν τη νίκη με 2-1.

Οσον αφορά την εικόνα ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου ήταν αρκετά καλός και δείχνει ότι βαδίζει σταθερά και σίγουρα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης ώστε να παρουσιασθεί πανέτοιμος όταν πρέπει δηλαδή με την έναρξη του πρωταθλήματος που έχει ακόμη καιρό να ξεκινήσει.

Στις τάξεις της ομάδας όλοι συνεχίζουν με την ίδια προσπάθεια και τον ίδιο ζήλο και με σύνθημα τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ (σε παρένθεση οι αλλαγές):
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ (ΓΙΩΤΑΣ), ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ (ΜΕΝΤΙΚΑΓΚΛΙ), ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ), ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ), ΓΚΟΤΖΙΔΗΣ (ΖΕΛΕΝΚΟΥ), ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ (ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ), ΔΡΟΣΟΣ (ΓΙΩΡΓΗΣ), ΜΗΤΣΙΟΣ (ΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (ΓΚΕΡΤΣΟΣ), ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ, ΥΨΗΛΟΣ.


ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
Η ομάδα του Εθνικού Ν.Αγιονερίου ανακοινώνει ότι απέκτησε τους ποδοσφαιριστές ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΗ από τους Ορφέα Ελευθερούπολης και Πανσερραϊκό αντιστοίχως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.