Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αιτήσεις ένταξης για αναπληρωτές και ωρομίσθιους καθηγητές

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων σχολικού έτους 2015-2016.
Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά κλάδο και ειδικότητα.

Η καταχώρηση των Αιτήσεων-Δηλώσεων Υποψήφιων Αναπληρωτών- Ωρομισθίων θα γίνεται από 27-07-2015 μέχρι 07-08-2015, από τις 8:30 μέχρι τις 13:30.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης , από τις 8:30 μέχρι τις 13:30, 21ης Ιουνίου 141, Κιλκίς.
Τηλέφωνο 2341026046.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ορίζεται από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 μέχρι την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2015 

Οι ώρες καταχώρισης των αιτήσεων είναι 8:30–13:30. Μετά τις 13:30 δε θα γίνεται καμία καταγραφή ονόματος στη λίστα προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αυτοπροσώπως (με επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας, π.χ. αστυνομική ταυτότητα) ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο την αίτησή τους αρχικά για έλεγχο και έπειτα για καταχώρηση.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε προσεκτικά την εγκύκλιο των αναπληρωτών και ωρομισθίων, διότι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δε θα γίνονται δεκτές.

Προσοχή: Δε θα γίνεται καταχώρηση της αίτησης αν οι ενδιαφερόμενοι δε φέρουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη τη χειρόγραφη αίτηση.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε δύο (2) ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων ή των ακριβών αντιγράφων τους.

Προσοχή: Οι υποψήφιοι που δεν υπέβαλλαν αίτηση τα σχολικά έτη 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 πρέπει να καταθέσουν εκ νέου όλα τα δικαιολογητικά (βασικά και συμπληρωματικά)

Τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο εγγραφής ή/και πιστοποιητικά της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας που υποβάλλονται από υποψηφίους (τριτέκνους ή πολυτέκνους) να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου

Προϋπόθεση για να γίνουν δεκτά τα πιστοποιητικά για τους πάσχοντες από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, δρεπανοκυτταρική αναιμία, μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας είναι να έχουν εκδοθεί από ΚΕ.Π.Α. και να βρίσκονται σε ισχύ

Οι πτυχιούχοι ξένων Πανεπιστημίων θα πρέπει προσεκτικά να αναγνώσουν τις σχετικές οδηγίες της εγκυκλίου.

Δε θα γίνεται καταχώρηση αίτησης για εκκλησιαστικά σχολεία αν δε συνοδεύεται με βιογραφικό σημείωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.