Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

"Βροντερό ΟΧΙ από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,
Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση ο Ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει αν αποδέχεται ή όχι τα σκληρά μέτρα που έχουν προταθεί από τους δανειστές της χώρας μας στα πλαίσια μιας εκβιαστικής εκστρατείας με τη συμμετοχή της ντόπιας ολιγαρχίας. Είναι προφανές ότι οι υποστηρικτές του ΝΑΙ είναι όλοι οι πολιτικοί που τόσα χρόνια με τις πράξεις και παραλείψεις τους οδήγησαν σε φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, πείνα απολύσεις υπαλλήλων και σε εργασιακές συνθήκες Μεσαίωνα. Όλοι αυτοί που ανερυθρίαστα περιφέρονται στα Μ.Μ.Ε τρομοκρατώντας και απειλώντας τον Ελληνικό λαό με ένα και μοναδικό σκοπό, την επάνοδο τους στην εξουσία είτε με τους ίδιους πολιτικούς είτε με κατασκευασμένα «σκιάχτρα» τα οποία υπηρετούν πιστά την ίδια υποτακτική πολιτική.

Είναι οι ίδιοι «σωτήρες» που τα τελευταία χρόνια δεν αφιέρωσαν ούτε λίγα λεπτά για να ασχοληθούν και να αναδείξουν τις ουρές των χιλιάδων ανέργων στον ΟΑΕΔ, τους απεγνωσμένους συμπολίτες μας που «κρέμονταν» από τους σκουπιδοτενεκέδες για λίγο φαγητό, τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν, τους δυστυχισμένους συνταξιούχους που μάζευαν τα περισσεύματα από τις λαϊκές αγορές όταν έκλειναν. Όλους τους συνταξιούχους που όψιμα θυμούνται και προβάλλουν διαρκώς από τις ουρές στις τράπεζες να είσαστε σίγουροι ότι θα τους ξανα ξεχάσουν αν στο δημοψήφισμα επικρατήσει το επιθυμητό για αυτούς ΝΑΙ.

Σαν εκπρόσωποι των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ οφείλουμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση για όλα τα μέτρα εξαθλίωσης που προτείνουν οι τοκογλύφοι δανειστές μας και υποστηρίζουν λυσσαλέα οι εκπρόσωποι τους.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ

· Στην περαιτέρω μείωση των μισθών και συντάξεων

· Στην ανεργία

· Στις απολύσεις

· Στην πολιτική διαρκούς φορολόγησης των φτωχών και αδυνάτων

Ζητάμε την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων και την επαναφορά των εργοδοτικών εισφορών ώστε να υλοποιηθούν τα προγράμματα του ΟΕΚ και ΟΕΕ για να ενισχυθούν οι αδύναμοι και οι φτωχοί συμπολίτες μας.

Ο Σύλλογος μας σε αντίθεση με την εξαφανισμένη όλα αυτά τα χρόνια ΓΣΕΕ, η οποία μόλις χθες έσπευσε να ανακοινώσει ότι είναι υπέρ του ΝΑΙ, αλλά και την «βουβή» ΑΔΕΔΥ, καλεί όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν με την ψήφο τους την Κυριακή στην μεγάλη προσπάθεια ανάκτησης της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Ο φόβος τους να γυρίσει μπούμερανγκ με ένα βροντερό ΟΧΙ από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.