Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων-Καταβολή Α΄δόσης φόρου

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, παρατάθηκαν οι φορολογικές δηλώσεις για φυσικά και νομικά πρόσωπα-Αναμένεται νομοθετική ρύθμιση για τον προσδιορισμό των ημερομηνιών καταβολής των τριών δόσεων του φόρου.
Παρατείνεται έως τις 26 Αυγούστου η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα (λήγει στις 27 Ιουλίου) και έως τις 20 Αυγούστου για τις επιχειρήσεις (λήγει στις 20 Ιουλίου). Η σχετική απόφαση, που φέρει την υπογραφή της τέως αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 1500, 17 Ιουλίου 2015).

Τέλος, με την Π.Ν.Π. της 18ης Ιουλίου 2015, που αφορά την λήξη της τραπεζικής αργίας, με το άρθρο τέταρτο «Θέματα καταβολής φόρου εισοδήματος» καθορίστηκε ότι ειδικά για το φορολογικό έτος 2014, η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης φόρου εισοδήματος παρατείνεται έως την 31η Αυγούστου 2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσες φορολογικές δηλώσεις έχουν ήδη υποβληθεί έως 19/7/2015 ισχύει η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής της δόσης του φόρου εισοδήματος, που προβλέπει ο ΚΦΕ, δηλαδή 31/7/2015

https://oenet.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.