Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Γεωργαντάς: "Το ΝΑΙ σημαίνει ΕΥΡΩ και το ΟΧΙ σημαίνει ΔΡΑΧΜΗ"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Χθες, Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) της ΝΟΔΕ με θέμα την πολιτική επικαιρότητα και το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. Κατά τις τοποθετήσεις τόσο του Προέδρου της Νομαρχιακής Τριαντάφυλλου Πέτρογλου όσο και του Βουλευτή ΄Β Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη και του Βουλευτή Κιλκίς Γεώργιου Γεωργαντά επισημάνθηκε ότι το δίλημμα του δημοψηφίσματος σημαίνει ΝΑΙ στην Ευρώπη ή ΟΧΙ σ’ αυτήν.
Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση μεθοδευμένα και σκόπιμα, αποκρύπτοντας την αλήθεια, αρνείται ότι το δίλημμα είναι αυτό όταν όλη η Ευρώπη διά των ηγετών της έχει ξεκαθαρίσει ότι το ΝΑΙ σημαίνει ΕΥΡΩ και το ΟΧΙ σημαίνει ΔΡΑΧΜΗ.

Τέλος ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε ότι οι λαοί δεν πηγαίνουν μπροστά μόνο με τα μεγάλα ΟΧΙ αλλά και με τα μεγάλα ΝΑΙ , όπως αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την ένταξή μας στην Ευρώπη."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.