Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Ο σημερινός λόρδος Βύρωνας - Συγκεντρώνει χρήματα για την Ελλάδα

Τομ Φίνεϊ
Της Βίκυς Μαυρογονάτου
Ένας βρετανός ετών 29 ονόματι Τομ Φίνεϊ είναι, κατά τη γνώμη μου, σήμερα ο πιο εθνικόφρων Έλληνας. Με πόση συγκίνηση παρακολουθώ από προχθές την συνεισφορά των Ευρωπαίων σε μια προσπάθεια αποπληρωμής του υπέρογκου χρέους μας.  Ο εν λόγω φιλέλληνας ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο για να συγκεντρωθεί το ποσό των 1.600.000.000 ευρώ, ώστε να αποπληρωθεί το Δ.Ν.Τ.. Συγκεκριμένα αναφέρει πως στους 503 εκατομμύρια ευρωπαίους αντιστοιχούν λίγα ευρώ, μόλις 3 έκαστος για να σωθεί ένα ολόκληρο έθνος.

Το ποσό που έχει ήδη μαζευτεί σήμερα 01/07/2015 ώρα 16:40 είναι 820.000 ευρώ. Μάλιστα η δωρεά, αν επιθυμείτε, συνοδεύετε με διάφορα δώρα. Για τα 3 ευρώ δώρο κάρτα με τον Τσίπρα, με 6 ευρώ δώρο χωριάτικη με ελιές, με 10 δώρο ούζο και με 25 ευρώ ένα μπουκάλι κρασί ασύρτικο.

Τα χρήματα είναι εξωφρενικά πολλά για να συγκεντρωθούν σε 7 μέρες που δίνεται διορία αρκεί όμως να γίνει μια προσπάθεια. άλλωστε ότι χρήματα μαζευτούν θα τα παραδώσει στο ελληνικό κράτος.

Ίσως κάποιοι πουν πως το κάνει για να διαφημίσει το μαγαζί του. Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου μακάρι να εκτοξευτούν οι πωλήσεις του στον ουρανό. μακάρι Έλληνας επιχειρηματίας να το είχε σκεφτεί πρώτος.

Η Ελλάδα μας μπορεί να έχει Έλληνες εφιάλτες, άλλα πάντα είχε φιλέλληνες, που μαζί με τους πραγματικούς πατριώτες έσωζαν αυτό το κομμάτι γης που πολλοί ορέγονται.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να δώσει κάποιο ποσό το site είναι 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου