Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Εύζωνοι Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 65 ετών, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Ειδικότερα, χθες (11-07-2015) το βράδυ, στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, εντοπίστηκαν να κινούνται δύο οχήματα με οδηγούς τους προαναφερόμενους και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, ο 65χρονος δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να τον αποφύγει.

Στη συνέχεια αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του λίγο αργότερα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι, μετέφεραν από κοινού συνολικά 7 υπηκόους Ιράκ μεταξύ των οποίων και 1 ανήλικο παιδί, στους οποίους είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος, της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω άντρες, παρέλαβαν τους αλλοδαπούς από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους μεταφέρουν πλησίον της μεθοριακής γραμμής, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο οδηγών, καθώς και τα παραπάνω οχήματα ως μέσα μεταφοράς.

Επιπλέον στην κατοχή του 65χρονου μεταξύ των άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια τύπου (σουγιά), ένα ξύλινο αντικείμενο και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.