Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ευχαριστήριο σε εργαζομένους του Γ.Ν. Κιλκίς για δωρεά τους προς το ίδρυμα

"Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς απευθύνουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους του ιδρύματος μας, εκείνους οι οποίοι δώρισαν στο Νοσοκομείο μέρος του ποσού που εισέπραξαν αναδρομικά από την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ.
Οι εργαζόμενοι οι οποίοι δικαιώθηκαν το επίδομα αυτό, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας με τις περικοπές των μισθών και την γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και υψηλό φρόνημα, αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό των 53.222,39 ευρώ στο Γ.Ν. Κιλκίς, το οποίο αναλώθηκε σε αγορά υγειονομικού, τεχνικού, φαρμακευτικού υλικού και σε ότι άλλο στην πορεία χρειαζόταν.

Εκφράζουμε την ευχή η ευγενής αυτή ενέργεια να γίνει παράδειγμα και για άλλους."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.