Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ψωμιάδης "Η ΝΔ χρειάζεται σήμερα «έναν δεξιό Τσε Γκεβάρα"

Δελτίο τύπου Π. Ψωμιάδη
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό radio1d.gr και στους δημοσιογράφους Κατερίνα Στάμου και Παναγιώτη Μπουλιώνη στην εκπομπή «Πρωινές κουβέντες», ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως η ΝΔ χρειάζεται σήμερα «έναν δεξιό Τσε Γκεβάρα».

Σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, επισήμανε πως «δεν υπάρχει αντιπολίτευση απέναντι σε έναν star που λέγεται Τσίπρας» ενώ εστιάζοντας στο ποια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του επόμενου αρχηγού της, απάντησε πως το κόμμα «χρειάζεται έναν Ψωμιάδη πριν πέντε χρόνια, πριν τον ισοπεδώσουν και δικοί του άνθρωποι».

Μιλώντας για τα ονόματα των φερόμενων ως υποψηφίων προέδρων αυτή τη χρονική στιγμή ο κ. Ψωμιάδης τόνισε: «είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα που δεν έχουν προσφέρει τίποτα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Υπό προϋποθέσεις». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «σε όλα υπερτερώ έναντι όλων αυτών των ενδεχόμενων υποψηφίων καθώς δεν έσκυψα ποτέ, δεν μπήκα στο σύστημα».

Ο πρώην Περιφερειάρχης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Απόστολου Γκλέτσου: «Θα ήθελα στη ΝΔ τον Απόστολο», επισήμανε, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς και το λαϊκό του προφίλ».

Όσο αφορά στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Ψωμιάδης είπε: «Είχε μία ηγετική ομάδα που τον κατέστρεψε, πορφυρογέννητους που δεν έχουν πέσει ποτέ στη μάχη. Δεν είχε δίπλα του καλούς στρατιώτες».

Μιλώντας για το δημοψήφισμα ο κ. Ψωμιάδης το χαρακτήρισε «ηλίθιο και διχαστικό, μια κοροϊδία που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ», ενώ τέλος έκανε αναφορά στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Οικονομικών τον οποίο χαρακτήρισε «Μπαρουφάκη». «Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του παραμυθιού των τελευταίων μηνών που «προσπαθούσε να παρουσιάσει τα φύκια ως μεταξωτές κορδέλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.