Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η ταινία "The Artist" στο Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς

Οι προβολές του Θερινού Κινηματογράφου “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΩΗΡΟΣ” στο Κιλκίς συνεχίζονται. Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών σας προτείνουν να παρακολουθήσετε σήμερα 1 Αυγούστου 2015  την πολυβραβευμένη ταινία "The Artist"

Το 1927 στο Χόλιγουντ, ο λαμπερός και αυτάρεσκος Ζορζ Βαλεντίν, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του βωβού κινηματογράφου, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλευση του ήχου θα σημάνει αναπόφευκτα το τέλος της καριέρας του. Την ίδια στιγμή, η Πέπι Μίλερ, μια χαριτωμένη όσο και φιλόδοξη στάρλετ, την οποία ο Βαλεντίν βοήθησε στα πρώτα της βήματα, θα αρπάξει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, όταν, εντελώς αναπάντεχα, θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως μία από τις πιο υποσχόμενες εκπροσώπους του ομιλούντος κινηματογράφου. Άραγε, πόσο εύκολο πλέον είναι να διατηρηθεί μια ειλικρινής σχέση ανάμεσά τους;...

Σκηνοθεσία: Michel Hazanavicius

Σενάριο: Michel Hazanavicius
Πρωταγωνιστούν: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman

Xώρα: USA Διάρκεια: 100 λεπτά

- Βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Κανών 2011

- Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν 2011

- Βραβείο Spotlight στο Hollywood Film Festival 2011

- Βραβείο Κοινού στο Hamptons International Film Festival 2011

Είδος ταινίας: Κωμωδία-Δράμα-Αισθηματική




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.