Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αυτά είναι τα 4 ρουμάνικα φυντάνια που λήστευαν ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, αποκλειστικά για το διαδίκτυο και τον έντυπο Τύπο, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τεσσάρων (4) αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:


Α) (επ) CONSTANTIN ή CRISTIAN ή BAIERAM (ον) MARIAN ή CRISTIAN ή CONSTANTIN του PETRE ή GHEORGHE ή GEORGE και της DORINA ή IOANA που γεννήθηκε το 1981 ή 1979 στη Ρουμανία





Β) (επ) MEDELEANU (ον) ANA του DUMITRU και της MARGARETA που γεννήθηκε το 1970 στη Ρουμανία



Γ) (επ) MUNTEANU ή MONTEANU (ον) ADRIAN IULIAN ή ADIAN JULIAN του VOREL και της STEFANIKA STEFANICA που γεννήθηκε το 1991 στη Ρουμανία



Δ) (επ) OLTEANU (ον) RAZVAN - IONUT του ION και της ANETA που γεννήθηκε το 1985 στη Ρουμανία



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας πέντε μηνών και συγκεκριμένα έως 14-12-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανεύρεση και έτερων αξιοποίνων πράξεων των κατηγορουμένων, οι οποίες δεν έχουν εισέτι επιβεβαιωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8295533 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.