Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Υποσχέθηκαν μεγάλα κέρδη σε ηλικιωμένο και του άρπαξαν 44.000 ευρώ

- Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένου στην Κατερίνη
- Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 49χρονης γυναίκας και του συνεργού της
- Κατάφεραν να του αποσπάσουν μέσα σε 7 μήνες περισσότερα από 44.000 ευρώ, με το πρόσχημα επένδυσης που θα απέφερε μεγάλο κέρδος


Η συστηματική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου στην Κατερίνη.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 49χρονης γυναίκας και του συνεργού της, για απάτη κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η παραπάνω γυναίκα μαζί με τον συνεργό της, που παρουσιαζόταν τηλεφωνικά ως δήθεν ελεγκτής δανείων χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και με το πρόσχημα υποτιθέμενου επενδυτικού προγράμματος που θα επέφερε μεγάλο κέρδος, τον έπεισαν να τους παραδώσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 44.100 ευρώ.

Τα παραπάνω χρήματα ο ηλικιωμένος, τα παρέδωσε στην 49χρονη τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούνιο του 2015.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.