Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο δήμος Παιονίας στο 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς»

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στο 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς» που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου.

Ως χορηγός και συνδιοργανωτής, ο Δήμος Παιονίας είχε ηχηρή παρουσία στην Έκθεση στον διαμορφωμένο χώρο στον προαύλιο χώρο της Έκθεσης. Τουριστικά αξιοθέατα και επισκέψιμοι χώροι της Παιονίας, όπως οι καταρράκτες του Σκρα και η Γαλάζια Λίμνη, η όμορφη Γουμένισσα και το Πάϊκο, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Κολυμβητήριο Ευρωπού, τα Μοναστήρια, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης κ.α. παρουσιάστηκαν μέσα από οπτικοακουστικά μέσα και έντυπο υλικό στους επισκέπτες. Παράλληλα, εκτέθηκαν έργα φιλοτεχνημένα από τους μαθητές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Αξιούπολης, Ευρωπού και Πολυκάστρου.

Στα εγκαίνια του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Παιονίας εκθείασε τις συντονισμένες προσπάθειες και πρωτοβουλίες του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, των κατά τόπους Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων και επιχειρηματιών ώστε να ευοδωθεί και θεσμοθετηθεί η διοργάνωση. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία συνεργασίας των δύο Δήμων, Παιονίας και Κιλκίς και της Αντιπεριφέρειας με κοινό στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ, ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με τον τίτλο «Ημέρες Καριέρας», στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση στην Π.Ε. Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.