Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τον Γιώργο Μύρτσο παρουσίασε ο Κιλκισιακός

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς ο Α.Ο. Κιλκισιακός παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου και τους φίλους της ομάδας τον νέο τεχνικό της Γιώργο Μύρτσο.
Ο κ. Μύρτσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟΚ και κατέστησε σαφές πως το έμψυχο υλικό θα αποτελείται από Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές που θα δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα της πόλης τους.

Σκοπός του είναι να παίζει ο Κιλκισιακός ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα φέρει στο γήπεδο όλους τους κατοίκους του νομού, ενώ τόνισε πως θα δώσει έμφαση στην πειθαρχία μέσα στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.
Επίσης υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, στην οποία θα δίνεται η απαραίτητη προσοχή οι οποίοι θα δουλεύουν αρκετά στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Ο κ. Μύρτσος ανέφερε πως είναι τιμή για τον ίδιο να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Κιλκισιακού και υποσχέθηκε στους φιλάθλους που γέμισαν την αίθουσα πως θα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα.

Από τη μεριά της διοίκησης τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Ηλιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και επίσημα πως την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς θα πάρει μέρος η ομάδα της Προοδευτικής Σταυροχωρίου-ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κιλκισιακός, η οποία θα απαρτίζεται από παίκτες που βγαίνουν από τα φυτώριά μας, με σκοπό κάποια στιγμή να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.