Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Δράσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς

Πολυκαστρινά 2015

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2015 συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Πολυκαστρινά 2015» με το αντίστοιχο τμήμα του Λ.Ε.Κ. που διατηρεί στο Πολύκαστρο εδώ και δύο χρόνια σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ευκράντη». Το τμήμα παρουσίασε χορούς από την περιοχή της Μακεδονίας, φορώντας αντίστοιχες τοπικές ενδυμασίες.

Χοροεσπερίδα ενορίας Αγίου Δημητρίου

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, συμμετείχε με μεγάλη του χαρά στη χοροεσπερίδα της ενορίας του Αγίου Δημητρίου, που πραγματοποιήθηκε την αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των ευχών» με σκοπό την αποπεράτωση του πνευματικού κέντρου. Οι χορευτές του τμήματος παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. παρουσίασαν χορούς από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας φορώντας ενδυμασίες από την περιοχή της Γουμένισσας.

Ελευθέρια 2015

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην ετήσια μουσικοχορευτική του εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2015». Συμμετέχουν και παρουσιάζουν χορούς και φορεσιές από όλες της περιοχές της Ελλάδας, όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Πρόγραμμα Υπουργείου Εσωτερικών

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς, σας καλεί σε ενημερωτική εκδήλωση για το σχέδιο δράσης με τίτλο «Η ένταξη και συμβολή της οπτικής του φύλου στον Πολιτισμό».

Η εκδήλωση υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του Λυκείου των Ελληνίδων – Παράρτημα Κιλκίς, επί της οδού Μητροπόλεως 11, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.00, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης της Πράξης 3.2.4. «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. (ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ)» (Α’ και Β’ Κύκλος) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013».

Κατά την εκδήλωση, στελέχη του Λυκείου των Ελληνίδων – Παραρτήματος Κιλκίς θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο του ανωτέρω σχεδίου δράσης, τις δράσεις που υλοποιήθηκαν, τους τεθέντες στόχους και τα αποτελέσματα, και θα απαντήσουν σε ερωτήματα ενδιαφερομένων σχετικά με το Πρόγραμμα. Είσοδος: Ελεύθερη.

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». Δικαιούχος είναι η «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ –ΥΠΕΣ)»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.