Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δήμος Κιλκίς: Αυτοί εκλέχτηκαν στην γραμματεία του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών

Δελτίο τύπου Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών δήμου Κιλκίς
Την Κυριακή 31/5/2015 συνήλθε στο Κιλκίς η Ομάδα Πρωτοβουλίας του Δήμου Κιλκίς για την ανάδειξη της προσωρινής ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, για το Δήμο Κιλκίς.


Από τον διάλογο που αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών της Ομάδας Πρωτοβουλίας, τους προβληματισμούς που τέθηκαν, τόσο για την πορεία του Κινήματος τοπικά όσο και πανελλαδικά και ύστερα από διαβούλευση, αναδείχθηκαν στη Σ. Γ. του Κινήματος οι:

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ


Η Συντονιστική Γραμματεία συνεπικουρούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού στις τελευταίες εκλογές, Ασβεστόπουλο Τάσο – Στεφανίδου Αλεξάνδρα – Τριανταφυλλίδη Σάκη, αναλαμβάνει τον συντονισμό των δράσεων του Κινήματος και την διενέργεια του προσυνεδριακού διαλόγου, μέχρι τη διεξαγωγή του συνεδρίου και την εκλογή των όποιων οργάνων αποφασιστεί να δημιουργηθούν. Επίσης αναλαμβάνουν να βοηθήσουν στην ανάδειξη της αντίστοιχης Γραμματείας για το Δήμο Παιονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.