Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δεν θα πάνε τελικά στα λουτρά Πόζαρ, οι συνταξιούχοι ΟΤΑ Κιλκίς

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας αναβάλλεται η ημερήσια εκδρομή σε Λουτρά Πόζαρ-Έδεσσα, λόγω των εξελίξεων και την απόφαση για τη διεξαγωγή Δημοψηφίσματος την Κυριακή 5-7-2015.
Υποβολή αιτήσεων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
Προσοχή! Καλούνται οι συνταξιούχοι των ΟΤΑ να υποβάλλουν αίτηση (ατελώς) προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με θέμα: «Επανεξέταση της συνταξιοδοτικής μου Υπόθεσης-Εφαρμογή της αριθμ. 4327/2014 Απόφασης Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου»

Οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν από τον Σύλλογο (υπάρχουν σχετικές έντυπες αιτήσεις) και θα υποβληθούν στο Γ.Λ. όλες μαζί με μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου. Δεν υπάρχει χρονικά περιοριστική προθεσμία αλλά να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Για πληροφορίες και συμπλήρωση αιτήσεων οι συνταξιούχοι των ΟΤΑ να απευθύνονται:

1. Κώστας Πινέλης: τηλ. 23410 24929 κιν. 6974 190696

2. Γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς, στο ισόγειο του Δημαρχείου Κιλκίς στην κ. Τσοπούλου Μαρία (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας), καθημερινά από 10.οο π.μ. έως 12.οο μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.