Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Χωρίς επιδόματα στο Δημόσιο τα αναγνωρισμένα πτυχία από το ΣΑΕΠ - Μόνο αυτά μέσω ΔΟΑΤΑΠ

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Ακολουθήστε τη διαδικασία της αναγνώρισης μέσω του ΔΟΑΤΑΠ, για να έχετε και τα αντίστοιχα επιδόματα που προβλέπονται. Αυτή τη θέση διατύπωσε ο κ. Υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης σχετικά με την αναγνώριση των πτυχίων των αλλοδαπών Πανεπιστημίων από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων και την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας από φορείς του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα.
«Δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή για κάποια καταπάτηση νομοθεσίας, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε από το παράθυρο άλλα ζητήματα μέσω του ΣΑΕΠ. Περί αυτού πρόκειται» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και υπογράμμισε:. - Είναι πολύ ευκρινής ο νόμος που προβλέπει τις αρμοδιότητες του ΣΑΕΠ και νομίζω ότι δεν χωράει κανενός άλλου είδους ερμηνείας.

* Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,Αν. Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς,
Μ.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση,
Μ.Sc., Διοίκηση των Σχολικών Μονάδων – MUNDIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.