Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πυρκαγιά σε Φωτοβολταϊκό Πάρκο περιοχή του οικισμού Πηγής Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 19η Ιουνίου 2015 και περί Ω/14:45΄ σε περιφραγμένο Φωτοβολταϊκό πάρκο ιδιοκτησίας της «Μ. Ε.Π.Ε.», στην αγροτοδασική περιοχή του οικισμού Πηγής της Δ.Ε,. Αξιούπολης. Συγκεκριμένα κάηκαν πέντε (5) στρέμ. με ξηρά χόρτα και θάμνους χωρίς να προκληθούν ζημιές στα τέσσερα (4) περιστρεφόμενα trackers (ιχνηλάτες) φωτοβολταϊκών με είκοσι πάνελς το καθένα.

Το συμβάν αναγγέλθηκε από το Πυροφυλάκιο Φανού και για την αντιμετώπισή του κινητοποιήθηκε η Π.Υ. Γουμένισσας με δύο (2) πυροσβεστικά οχήματα (το ένα ήταν το Δασικό περιπολικό που ενεργοποιείται καθόλη την αντιπυρική περίοδο στην περιοχή Σκρα – Φανού – Ειδομένης) και εφτά (7) πυροσβέστες οι οποίοι προέβησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με εγκαταστάσεις χαμηλής πίεσης χρησιμοποιώντας σωλήνες 0,025mm.

Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Γουμένισσας.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.